Låt den rätte komma in – John Ajvide Lindqvist

latdenratte2Hej kära bokcirkel! Här följer en liten rapport från gårdagens träff i Blackeberg (Lilla Monaco). Närvarande var Amanda (8 veckor), Malin, Pelle, Magnus och Hanna. Pizzeriapersonal och stammisar (Lackes gäng?) lyssnade i bakgrunden. Erika var på väg men fick hoppa av på st:Eriksplan pga förhinder. Alla utom Amanda drack öl eller åt Pizza.

Omdömena om boken var antigen höga eller medel. Poängen landade på 6. Efter avslutad diskussion gjordes en tur i Blackebergs omgivningar- ICA-butiken, trädet från vilket Eli kastar sig över Virgina, grillen…
Och nästa bok blir – Allt är vind av Le Clézio. Enligt svd “något av det mest lysande i Le Clézios författarskap” http://www.svd.se/kulturnoje/litteratur/artikel_644699.svd Datum: torsdagen den 5 mars kl 18:30 hos Erika i Sundbyberg. En mer detaljerad inbjudan följer närmare inpå.
Hälsningar Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*